27/06/2017

Bilforsikring er viktig å ha!

10/12/2011 · Skriv kommentar

Bilforsikring er viktig å ha av flere årsaker, men dette er uansett noe man er forpliktet ved lov å ha, så det er heller ingen ting man kan velge borrt.
Hvis du kjører bil, må du ha forsikring, så enkelt er det. Kjøring uforsikret er ikke bare en forbrytelse, det kan også bli svært dyrt hvis du skulle komme i en ulykke. En bilforsikring gir også erstatning hvis bilen din har blitt utsatt for hærverk eller tyveri. Ved å kjøpe bilforsikring på nett, kan du få en mer rimelig bilforsikring og spare en betydelig sum med penger.

Hva er så Norges billigste og beste forsikring?
På denne nettsiden vil du finne de beste bilforsikringer som er tilgjengelig i Norge på nettet akkurat nå. Vi har samlet informasjon fra forskjellige forsikringsselskaper som tilbyr billig bilforsikring online. Ved å sammenligne bilforsikring, vil du få et bedre inntrykk av hva det koster å forsikre bilen din. Hvis du bare har et ganske snevert syn på markedet vil dette begrense dine muligheter og derfor sannsynligvis til å betale mer enn du bør gjøre.

For å få ned premien kan være en god idé å heve egenandelen på bilen. Beløpet du betaler kalles fradragsberettiget, og de fleste vil at det skal være så lav som mulig. Husk at hvis du ønsker en lav egenandel, kan premiene være høyere. Hvis stedet du ønsker å redusere premiene, kan du øke egenandelen.

Pass på at du er klar over hvilken bilmodell du kjører. Hvis du vurderer å kjøpe en ny bil, prøv å se om du kan velge en modell med ikke altfor sterk motor. Biler med mange hestekrefter vil føre til høyere premier og hvis du ønsker å spare penger på din bil forsikring, er det en god idé å finne ut hvilke biler er billigst å forsikre.
Sikkerhet og anti-tyveri installert på bilen du er mindre sannsynlig å bli skadet i en ulykke og gjør bilen din mindre attraktiv for bil tyver så du kan få lavere premie.

Kredittvurdering kan også være viktig. Dårlig kredittvurdering kan fås ved å ta en auto lån for å låne penger og deretter skimp på repayments. Din historie kan påvirke prisene du betaler for bilen din forsikring. Prøv å holde en høy kredittverdighet og iverksette tiltak for å forbedre din status å oppnå bedre avtaler.

For å abonnere for all politikk med det samme selskapet er en enkel og smart måte å tjene penger. Velg et forsikringsselskap som tilbyr deg ikke bare bilforsikring men innboforsikring og andre forsikringer du trenger og kjøpe dem som en pakke. Dette er ofte mye billigere enn å kjøpe separate forsikringer fra ulike leverandører.

Skriv kommentar: Bilforsikring er viktig å ha!

Skriv hva du synes..